Bekijk de film

Nederland telt ruim 260.000 mensen met dementie. Heeft u met dementie te maken, in uw werk of privé? Bekijk de film (4 min.) en deel uw verhaal hier. Wij halen hieruit oplossingen die de levenskwaliteit van mensen met dementie en hun omgeving verbeteren. Uw verhalen helpen bij de verdere ontwikkeling van de Sociale Benadering Dementie. Want zolang een medische oplossing niet nabij is, blijft aandacht het beste medicijn.

3 Reacties op "Bekijk de film"

 • comment-avatar
  tanja Geraeds 13 april 2016 (21:39)

  Ik vind dit filmpje een grote nadenker voor de personen die geen dementie hebben.
  Mijn vader en moeder zijn nu wonende op een gesloten afdeling. Vader heeft alszheimer en mijn moeder dementeerd ook al ettelijke jaren.samen zijn gelukkig bij elkaar.
  Ze wonen nu veilig en verzorgd.
  Lieve mensen, geef ze de liefde en aandacht.en neem de tijd aan de personen waarvan je weet dat ze dementerende zijn.

 • comment-avatar
  Henk 25 februari 2016 (09:25)

  Mooi filmpje, er is vorig jaar bij mij geconstateerd dat ik in de beginfase zit van dementie/Alzheimer voor mij is het heel moeilijk te accepteren. Aan de verhalen die ik hier lees herken ik veel en hoop ik daardoor dat ik het kan gaan accepteren.

 • comment-avatar
  Marianna 26 mei 2015 (16:37)

  Bedankt ik ga me er meer in verdiepen. Nu mijn zwager dement is.

Plaats een reactie

Het e-mail adres wordt niet gepubliceerd