Drukke weg – Silvy

‘Wat ik wil vertellen is dat ik op de Stadionweg woon en ik wilde net brood halen. En het is zo druk op de Stadionweg. Zo druk. Dat ik kom, ik durfde bijna niet over te steken. Ik deed het natuurlijk wel, want er zijn wel stoplichten, dus dat heb ik gedaan. Verschrikkelijk die drukte, verschrikkelijk dat verkeer voor mijn deur. Echt verschrikkelijk.’

 

2 Reacties op "Drukke weg - Silvy"

  • comment-avatar
    Yvonne Miedema 9 oktober 2017 (01:31)

    Misschien dat je iemand kan vragen om met je mee te gaan de volgende keer?

  • comment-avatar
    Margriet. (Odensehuis) 7 oktober 2017 (16:12)

    Lieve Silvy, de Stadionweg is druk, probeer over te steken bij de stoplichten. Misschien moet je daar iets verder voor lopen, maar het is wel veiliger

Plaats een reactie

Het e-mail adres wordt niet gepubliceerd