Harry heeft een goede week gehad

‘We hebben verleden week  een goede week gehad. We zijn naar Amsterdam geweest. We hebben daar lekker bij een neef van ons hebben we lekker wat gegeten. We hebben de cavia in huis gehad van de kids. We hebben wat in de tuin gewerkt. Ja, het is allemaal wat kleintjes maar het gaat toch gewoon z’n gangetje. Ja verder ja, mijn schaken gaat niet echt beter, dat begint nu toch wel wat terug te lopen. Ik ben nog steeds dolblij met de hond, we lopen er echt veel mee en dat werkt. En ik ga morgen naar  de dame van “Motion”. Om eens te kijken welke oefeningen goed zijn voor mijn, voor mijn aandoening. Want ik merk als ik mijn schouderoefeningen doe, dat dat een positieve invloed heeft op hoe ik me voel.’

Geen reacties op "Harry heeft een goede week gehad"

    Plaats een reactie

    Het e-mail adres wordt niet gepubliceerd