Luut over zijn hersenen

‘Het is zo dat ik kan melden, dat ik in het algemeen wel goed slaap. Maar als ik ’s avonds nog weer een extra bijeenkomst heb, dat dan inderdaad mijn hersenen kennelijk vermoeider raken. Dat is ook geen wonder natuurlijk, want ze moeten meer opnemen. Het is ook zo dat ik bijvoorbeeld verjaardagspartijen bij vrienden, dat ik daar niet meer naartoe ga omdat ik een gesprek met een op twee, drie, hooguit vier kan ik nog wel aan. Maar als het er meerdere zijn, wat op zo’n verjaardag meestal het geval is, dan vermijd ik dat omdat het me veel te veel indrukken geeft en dat kunnen mijn hersenen kennelijk, zoals ze nu zijn, niet meer verwerken. Daar moet je wel mee uitkijken want in no-time raak je dus in een isolement.’

1 Reactie op "Luut over zijn hersenen"

 • comment-avatar
  Henk 31 maart 2017 (05:50)

  Beste Luut,
  Ik kom uit een groot gezin dat betekend heel veel verjaardagen, ik vond dat altijd heel gezellig en ging daar graag naar toe,
  Maar net als jij heb ik de ervaring dat ik het nu niet zo prettig meer vind en er het liefst met een grote boog om heen ga.
  Om toch niet in dat isolement te geraken zoals jij dat beschrijft probeer ik het toch nog zoveel mogelijk bij te houden en ga dan eerder weg wanneer ik het voor mij zelf te veel vind worden.
  Groetjes Henk

Plaats een reactie

Het e-mail adres wordt niet gepubliceerd