Open dag ‘beter leven met dementie’

Leven met dementie, hoe doe je dat eigenlijk, vooral in die lange periode dat je ermee thuis woont? Of als je partner, vader of buurvrouw ermee worstelt in het dagelijks leven? Hoe kun je beter leven met dementie, ook als mantelzorger?

Een nieuwe generatie zorg-studenten van Stenden Hogeschool in Leeuwarden staat te trappelen om hun ideeën en zorgoplossingen te presenteren, zaterdag 16 januari van 10 – 14 uur. Soms is het een aanvulling op bestaand aanbod, soms zijn het nieuwe plannen of producten.

Nieuwsgierig?
U bent van harte welkom. Lector Sociale Benadering Dementie Anne-Mei The en de studenten gaan heel graag met u in gesprek over hun ideeën. Bestuursvoorzitter Roelof Jonkers van KwadrantGroep vertelt over noodzakelijke vernieuwingen in het zorgsysteem en de financiering ervan. Hier vindt u het volledige programma en praktische bezoekersinformatie: www.stenden.com/opendagdementie

In de media
Anne-Mei The, studenten van Stenden Hogeschool en Liz Cramer van KwadrantGroep vertellen in onder ander Leeuwarder Courant en Friesch Dagblad over de open dag, de Sociale Benadering Dementie en de Proeftuin Dementie. Donderdagmiddag 14 januari schoven enkele studenten ook nog aan in de studio van Omrop Fryslan om over de open dag te vertellen in het radioprogramma ‘Fryslan yn de middei’.

Leeuwarder Courant – Een zo gewoon mogelijk leven met dementie

Friesch Dagblad – Mensen met dementie horen er nog steeds bij

Persbericht Stenden open dag dementie 16 jan

 

Geen reacties op "Open dag 'beter leven met dementie'"

    Plaats een reactie

    Het e-mail adres wordt niet gepubliceerd